Blogg

Vi bloggar om allt från hjärnspöken, tävlingsnerver och strategitänk till cykelteknik, ride skills, bike set up och göra sig och cykeln mer trailfit! 

Jag ville dela med mig av något fantastiskt: Med hjälp av gummibandsträning, tung styrketräning och spinning har jag uppnått en otrolig styrkeutveckling som förbättrat min cykling avsevärt.

Ett hett tips!

02.03.2023

för säsongen gick av stapeln i strålande solsken.
Treks e-hoj är suverän. Trots att det var första turen och jag inte suttit på en mtb sedan i september, framför allt inte på den här hojen, så kändes den otroligt trygg, lätt och rolig! Jag log och jag inbillar mig att cykeln log också!

"A jack of all trades is a master of none, but often times better than a master of one."

Andra oktober var slutet på ett långt och galet experiment med min egen kropp.
Idag så känns det som om jag är tillbaka på ruta ett igen, muskler och leder som värker.
På ruta ett?!
Ja, och denna gång så var det helt frivilligt, hade jag helt tappat förståndet?

..."Mental träning har gett ett helt nytt liv till mitt idrottande!"

"Jag skulle A L D R I G mer cykla! Och hojen skulle brinna i helvetet!" Efter lite resonerande med mig själv och ett par veckors betänketid bestämde jag mig för att fortsätta. Det här skulle bli min ultimata utmaning i mental träning. I mars 2021 bestämde jag mig för att cykla minst 1 gång i veckan. Jag skulle...

Om du frågat mig i februari 2021 om jag skulle kunna tänka mig att cykla över stock och sten, genom sumpblöt mark, på smala, trixiga stigar, smala spänger, på snö, is och genom tvära, hala kurvor så hade svaret varit: Aldrig i livet!!!