Mindset matters

29.04.2022

..."Mental träning har gett ett helt nytt liv till mitt idrottande!"

Pontus väntade inte på sitt bästa tillstånd han tog hjälp för att skapa det!
På 30 dagar så vändes en ständig jakt på resultat och ett oavbrutet jämförande till en större medvetenhet om egna styrkor och egenskaper som hjälpte Pontus att se sig själv med nya ögon. Ögon som på ett nytt sätt började utforska vad som skulle kunna höja hans standard på cykeln. Pontus hittad även enkla saker som låg i vägen för hans potential. Träningen tog Pontus högre upp i resultatlistan än någonsin tidigare.


Pontus egna ord om arbetet och upplevelsen är så stora! 

"Sedan jag och Johan har börjat arbeta med mitt mindset så har det gett mig ett helt nytt liv.
Inte bara inom idrottandet utan även vid sidan om och allt där i emellan. Tillsammans så har vi flyttat fokus från resultat och hur alla andra gör till att istället se min egen utveckling och vad det är som verkligen gör mig till en bättre cyklist."

Tidigare har jag alltid trott att de enda verktygen i idrottens verktygslåda är "mer och hårdare fysisk träning". Då hade jag ingen som helst aning om hur stor påverkan huvudet har och nu när dessa bitar har fallit på plats så både cyklar jag och mår bättre än någonsin. Att arbetet har fungerat så bra beror delvis på att Johan är erfaren cyklist själv och förstår direkt vad jag menar när vi pratar, detta har varit en otrolig hjälp på vägen i vårt arbete. " - Pontus Olofsson

I bloggen kan du läsa mer om Johans egna upplevelser från tävlingssäsongen 2019. 


Vill du ha hjälp med att ta dig till nästa nivå?

I vår mindset träning online hjälper vi dig att ta din prestation till nästa nivå! 
Klicka på länken här: Mindset-träning, för att läsa mer och boka mindset-träning med oss.