Ledarutveckling!

 "Önskar jag lärt mig detta för 10 år sedan..."

Vi ger dig som ledare en djupare och bredare förståelse för cyklingen och vad det är som gör att vi kan cykla med mer balans, lätthet och skapa mer action och mer fart på stigarna.

Genom egen förståelse och praktisk kunskap kommer du kunna hjälpa dina barn/ungdomar/vuxna på ett betydligt enklare sätt att skapa en säkrare, snabbare och roligare cykling på stigarna.

Vi jobbar med ett antal grundläggande principer som gäller oavsett vad och hur du cyklar. Det är dessa grundläggande färdigheter som, oavsett nivå på din cykling och oavsett vilken terräng du befinner dig i, alltid kommer hjälpa dig att skapa bättre cykling. Det här är också det som kommer hjälpa dig i din ledarroll och hur du hjälper andra att skapa den cykling de vill ha!

Kontakta oss idag för mer information!

 

KONTAKT

Kontakta oss via DM på våra sociala medier (Trailfitmtb) eller på mobil. Vi jobbar med att lösa ett problem med vår email för närvarande.
Mobil: 0721-666719.
Facebook & Insta: Trailfitmtb


Recensioner från ledare

Spårvägen CF, Stockholm

"Önskar jag lärt mig detta för 10 år sedan... Kursen var lärorik, önskar vi haft mer tid :). Johan är skicklig, avslappnad och rolig."
- Daniel

"Fantastisk kurs! Konceptet med grundläggande principer är det bästa sättet att bättre förstå vad man gör. Tack för en bra utbildning!"
- Björn

"En kurs som ger mersmak av utveckling för egen del och för att inspirera ungdomsträningen i klubben. Tack för två härliga kvällar med skratt och fint väder. Och tips för en som redan är fullärd ;)."
- Leon


Friluftsfrämjandet, Genarp

"Jag har varit på massvis av läger inom MC enduro och de handlar alltid om att höja blicken, ut med armbågar, stå upp, vik in höften osv, osv. Så det var vad jag förväntade mig. Detta var något helt annat! En helt ny värld öppnade sig. Back 2 Basic Riding! Ni var fantastiskt inspirerande kursledare! Givande och inspirerande 3h, som var på tok för kort tid. Jag kommer boka en hel helg när tillfälle ges!"

"Inspirerande, mycket humor men inget trams, genomtänkt och förberedd kurs. Roligt, mycket lärorik och inspirerande. Tack!!!"

"Väldigt inspirerande och roliga kursledare! Den här inspirationskursen var en väldigt bra ögonöppnare som får en att tänka till."

"Glädjefylld dag full av pepp & inspiration till att sprida mer cykelglädje till andra! Ni var bra kursledare! Inspirerande. Pålästa med genomtänkta förklaringar. Får en att behöva tänka till själv."


MTB Österlen CK, Smedstorp

"Bra grundläggande kurs med bra individuella anpassningar. Trevliga och pedagogiska instruktörer."

Ni var kanon som kursledare! Kursen var intensiv, hade bra tempo och ni var tålmodiga och fokuserade.Tack!"


Mera Lera MTB, Linköping

"Jag rekommenderar alla ledare, eller du som är sugen på att lära dig mer för personlig del, att ta tillfället i akt att vara med på denna kurs. Johan är duktig och pedagogisk och har blicken för "felen" man gör. Han förklarar på ett tydligt sätt hur man ska justera t.ex. sin blick eller position. Mycket bra! Jag tog med mig många bra tips, framför allt blick och position, från den här kursen. Johan är pedagogisk, kunnig, erfaren och tydlig. Hoppas vi ses igen på fortsättningskursen!"
- Pierre

"Den här kursen hjälper dig fokusera på grunden för att bli en bättre cyklist. Passar både för nya och erfarna cyklister. Det är väldigt nyttigt att tvingas tänka på vad man egentligen gör på hojen. Kommer att tänka mer på blick å broms i fortsättningen och inte bara kötta. Bra att för en gångs skull vara den som tar emot information. Fattar att vi måste hålla mängden information till barnen liten för att de ska fatta nåt alls. Johan är engagerad, kunnig, lättsam och han såg alla deltagare. Imponerande att han lärde sig allas namn! Johan verkar ha en del "okonventionella" idéer och är beredd att diskutera dem, sånt gillar jag. Tack för en kul dag!"
- Dag

"Johan var väldigt kunnig och öppen. Grym kurs för att reflektera över sin cykling och vad som kan förbättras."
- Hampus


Mölndals CK, Göteborg

"Johan var toppen och bra på att först tydligt visa genom att själv hantera övningen och sedan löpande ge tips och återkoppling. Skulle gärna komma tillbaka till er för fler tillfällen. Grundläggande MTB-kurs, väldigt matnyttiga tips och pedagogiska övningar. Kan lätt rekommenderas!! Bra att ni filmade övningarna, kul att se efteråt och att kunna detaljstudera sin egen insats."
- Magnus

"Johan påminde väldigt mycket om min förra chef :). Karismatisk, rolig, instruktiv och ibland "mångordig". Kursen var oväntat informativ och belysande även för någon som cyklat många år."
- Per

"Johan var en bra och engagerad kursledare. Bra grund för nybörjare och erfaren. Erfaren får troligtvis sin uppfattning om hur att cykla omkullkastad. Stort tack!"
- Sandra

"Bra givande dag, inspirerande och trevlig personal. Välkomna tillbaka!"
- David

"Från kursen tog jag med mig en större trygghet på cykeln. Johan var riktigt bra som kursledare och det var lätt att förstå vad han menar. Det var en bra och rolig grundkurs i hur man hanterar terrängen och tar sig fram på MTB:n. Jag skulle rekommendera er till andra som vill börja eller lära sig mer."
- Patrik

"Mycket bra kurs, alla deltagare fick med sig något specifikt. Jag fick omvärdera min bild helt och accepterade mycket pga enkla justeringar. Fick det att fungera så mycket bättre. Johan var mycket observant. Grymt nöjd."
- Kajsa

"Johan var en mycket bra kursledare. Pedagogisk och samtidigt rolig och motiverande. Tack för en mycket bra och rolig kurs! Väldigt lärorik och man blir medveten om vad man faktiskt kan utveckla och mindre bra invanda tekniker/mönster. "
- Andreas

KONTAKT

Kontakta oss via DM på våra sociala medier (Trailfitmtb) eller på mobil. Vi jobbar med att lösa ett problem med vår email för närvarande.
Mobil: 0721-666719.
Facebook & Insta: TrailfitmtbKlubbar och föreningar vi jobbat med

Spårvägen CF, Stockholm
MTB Österlen CK, Smedstorp
Friluftsfrämjandet Genarp
Mera Lera MTB, Linköping
Mölndals CK, Göteborg
Falu CK
Anderstorps AIK
Eksjö CK
Borlänge CK