Cykelglädje på fullaste allvar!

Vi vill att du ska kunna skapa ännu mer cykelglädje med mer fart och flow på ett enklare och roligare sätt! 
Vi tar din cykelglädje på fullaste allvar! 


Skapa ditt flow med oss!

Vi har använt all vår kunskap och kompetens inom en mängd olika områden för att hitta exakt vad det är som hjälper dig att skapa ditt flow i cyklingen!

Vi kallar det Back 2 Basic Riding och det kommer alltid att hjälpa dig skapa mer flow och cykelglädje oavsett var och hur du cyklar.

Ett koncept som passar dig oavsett nivå, erfarenhet och ambition inom mountainbikecyklingen!
Välkommen till oss!


Johan

Johans mission är att skapa mer hållbar cykelglädje!

Året var 1988 och Johan blev dödsförälskad. I mountainbike. Han började träna och tävla sig igenom nästan alla cykeldiscipliner. Det höll länge. Tills han efter Åre Extreme Challenge 2012 kollapsade efter målgång. Kropp och knopp var brända från båda ändar. Det var sopslut. Väggen och utmattning var ett faktum.

Genom sin mentala träning hittade han tillbaka till cyklingen 2018 och hans mission är att skapa mer hållbar cykelglädje! Varje år hjälper Johan hundratals cyklister att skapa en vinnande känsla i skogen. Ung som gammal, nybörjare till elit. 

Läs Johans story här.


Anna-Karin

Anna-Karin vill hjälpa dig till en tryggare och skönare känsla på cykeln!

Känner du att du aldrig hinner med?
Dom andra kör fortare än dig uppför och du har allt för ofta andan i halsen i utförsbackarna och i trixig terräng!
Då kan Anna-Karin verkligen känna med dig!

Inlärning och förståelse för utmaningar och upplägg för en snabbare inlärning är Anna-Karins verkliga styrka i cyklingen. Tillsammans med en massa kunskap och en stor förståelse för nybörjarperspektivet gör henne till en trygg och skön instruktör.

Anna-Karin är idag 100% upptäckscyklist, både när det gäller att hjälpa dig att upptäcka din egen potential och att upptäcka vacker och rolig cykling.
Anna-Karin som gått från att inte vilja cykla alls till att verkligen älska cyklingen! Hon har tillsammans med Johan inspirerat cyklister till mer cykelglädje och nu vill hon hjälpa dig skapa en tryggare och skönare känsla på cykeln. 

Läs Anna-Karins story här.


Helhet, Hållbarhet, Säkerhet, Nyfikenhet

"Att vara nyfiken tar oss alla någonstans.". Är du nyfiken så klickar du här


För vem?

Vi hjälper både privatpersoner och ledare i klubbar/föreningar att utvecklas. Här kan du läsa vad andra har att säga om oss. Här kan du se vilka klubbar vi har jobbat med.