Vad gäller vid köp av kurs hos oss?

Avbokning

Vid avbokning tidigare än en vecka innan kursen så får du tillbaka hela kursavgiften. Vid avbokning 6 dagar före kurstillfället så får du tillbaka 75% av kurskostnaden. Vid avbokning 3 dagar före kursen får du tillbaka 50% av kursavgiften. Vid avbokning 1 dag före kurstillfället återbetalas inget. Vid avbokning och uppvisande av läkarintyg återbetalas hela beloppet oavsett tidpunkt vid avbokning.
Du kan överlåta din plats till någon annan. Men då behöver du meddela oss så vi vet vem det är som kommer istället för dig. Ta kontakt med oss så fort som möjligt om du behöver överlåta eller omboka din kurs!

Inställd kurs

Om kursen ställs in så återbetalas hela kursavgiften, om du inte kan eller vill gå vid ett annat tillfälle.
Vi kan ändra kursdag och tid om vädret skulle bli riktigt dåligt. Exempelvis snö, is, mycket stark vind eller kraftigt regn. Vi vill att du ska ha en så bra kursupplevelse som möjligt och vädret är en faktor som bidrar till helhetsupplevelsen.

Ditt ansvar

Vi är utbildade i första hjälpen och har alltid med oss ett första hjälpen-kit på våra kurser. Men kom ihåg: din åkning och din säkerhet är först och främst ditt ansvar! 
Hjälm är obligatorisk. Använd skydd som du är bekväm med att använda. Vi rekommenderar alltid fullface och ryggskydd för våra hopp- & dropkurser för fortsättare. Det är ett krav att ha heldämpad mtb på våra endurokurser och hopp- och dropkurser för fortsättare.
När du kommer till kursen förväntar vi oss att du har en fullt fungerande cykel. 
Det innebär att du bl a har kollat över bromsar, växlar och lufttryck. Vi kan hjälpa dig med mindre justeringar, men tänk på att allt fix tar tid av kurstiden.