TrailFIT tog Åsas cykling til en ny nivå

17.10.2023

"Hej på er!

Jag ville dela med mig av något fantastiskt: Med hjälp av gummibandsträning, tung styrketräning och spinning har jag uppnått en otrolig styrkeutveckling som förbättrat min cykling avsevärt.

Nyligen deltog jag i ett utmanande gravel motionslopp i Ensamheten (Björn Ferry och Heidi Andersson) utanför Storuman. Trots att de flesta använde gravelcyklar körde jag på min mtb i det 50 km långa loppet. Med 85% grusväg, kuperad terräng och lösgrusutförslöpor utmanade jag mig själv och avslutade starkt, vilket resulterade i att jag blev bästa dam i 50 km-klassen.

Det var mina stärkta ben och armar från min träning som gjorde det möjligt för mig att hålla hög fart och kontrollera min cykel i svår terräng, inklusive utförslöpor i lösgrus i hastigheter upp till 50 km/h. Att kunna använda olika muskelgrupper effektivt medan jag cyklade var magiskt.

Jag vill tacka er för att ni har hjälpt mig att utvecklas och våga testa olika träningsmetoder. Att inkludera styrketräning före spinning har hjälpt mig att ta min prestation till nya nivåer, trots min ålder, klimakteriet och några extra kilon.

Tack för all er support!"

-----------------------------------

Grattis Åsa till din framgångsrika cykling och styrkeutveckling! 🚴‍♀️💪
Det är inspirerande att höra hur din hängivenhet och träning har tagit din cykling till nya höjder. 

Ditt exempel är ett perfekt påminnelse om hur viktig styrketräning kan vara för att förbättra prestandan inom cykelsporten. Fortsätt inspirera och utmana dig själv - ålder och andra faktorer behöver inte begränsa vad vi kan uppnå. #Cykling #Styrketräning #Inspirerande

Mvh Johan