Viktig information

Vi gör personligare och skräddarsydda mtb-träningar för en till fyra personer. Kontakta oss om ni är fler som vill ha en kurs ihop, så ser vi vad vi kan ordna.

Skräddarsytt

Vi jobbar med ett antal grundläggande principer som alltid kommer hjälpa dig oavsett vilken nivå på cyklingen du har eller i vilken terräng du rör dig i!

För att vi ska kunna anpassa träningen ännu bättre är det därför viktigt att du svarar på enkäten "Inför PT-passet" som du får i bekräftelsemailet när du köpt ett PT-pass av oss. Är ni flera är det bra om gruppen är på någorlunda samma nivå.

Praktiskt

Observera att vi håller till på Isaberg. Vi kan ta oss till annan ort beroende på avstånd, maila oss så ser vi om det går att lösa!

Vi har förmiddagspass, som börjar 10.00 och eftermiddagspass, som börjar 13.00. Vill man ändra tid så behöver man avtala det via mail.

På kursdagen ses vi, vid utsatt tid, på grusplanen vid värmestugan som ligger nära sittliften. Den har en stor Trailfitmtb-skylt på ena väggen.

Pris beror på antal personer
1 person, 1,5 timma: 1195:-
2 personer, 2 timmar: 2190:-, (1095:-/person)
3-4 personer, 2,5 timmar: 2985:- (995:-/person)

Observera att du betalar priset för en person här i bokningen, oavsett ni ska vara 2 eller 3-4 personer! Ska ni vara fler än en person så betalar de andra på plats innan PT-passet via Swish. Mellanskillnader görs upp sinsemellan.

Utrustning

Du ska ha mtb-cykel och hjälm. I övrigt kör med de skydd som du känner dig trygg med. Vi rekommenderar dock att du har fullface och ryggskydd om vi ska droppa och hoppa på röda linjer.

Du måste ha heldämpad cykel för PT-upplägg inom downhill/enduro samt hopp och drop som innefattar att vi kommer röra oss på röda linjer.

Vi ser fram emot att träffa dig och få hjälpa dig att skapa din cykledröm!

Om du inte hittar den info som du söker kontakta oss.