Individuella möten med fokus på din cykling!

Johan tar hand om dig som är allt från helt grön på mtb till dig som räknar dig till avancerad åkare.

Med Johan som coach får du det du behöver för att ta din cykling till nästa nivå, oavsett nivå, ambition eller cykeldisciplin. Han kan hjälpa dig med allt från bike setup till mindset och allt däremellan. Johans breda och djupa kunskap inom cykel kommer hjälpa dig mot dina mål.

Videoanalys av din åkning ger dig konkreta träningstips och nycklarna för att du skall kunna fortsätta utvecklas på egen hand.

Nybörjare och erfarna cyklister säger samma sak: Johan är otroligt engagerad, pedagogisk och kompetent, med ett öga för detaljer. Dessutom är han en lättsam dalmas med glimten i ögat, vilket hjälper en att slappna av när en ska lära sig något nytt.

Johan har tävlat framgångsrikt i de flesta cykeldiscipliner, bl a blev han totalsegraren i enduro, masterklassen, 2019 och i år tävlar han i pumptrack.

1 person: 2 timmar, 1195:-
Är ni 2 personer eller fler som vill boka PT ihop kontakta oss så löser vi det!

Vi håller till på Isaberg, men kan komma till annan ort vid förfrågan. På Isaberg behöver du lösa ett TrailPass eller BikePass beroende på om vi kommer åka lift eller inte.

Utrustning: Förutom cykel och hjälm kör du med skydd som gör dig trygg.

Vi rekommenderar dock även ryggskydd, knä- och armbågsskydd vid hopp- och drop och enduro, och gärna också fullface vid enduro. 


Emelie uppskattade fokuset på detaljer

"Johan är pedagogisk, engagerad & en skön kille att umgås med en eftermiddag. Man får Aha-upplevelser och man får mycket med sig att öva in till en ny vana.
Johan är en kille man vill träffa igen, och ofta!
Helst träna regelbundet för!

Jag uppskattade att han tog en extra kik på min cykel och gick igenom dess inställningar. Det kändes som att han verkligen är engagerad.
Att Johan dessutom filmar är toppen!"
- Emelie


Julian "släppte taget" och upplevde en helt annan cykling.

"Johans coachning präglas av total närvaro, knivskarp blick, och en förmåga att snabbt identifiera vad kunden behöver, för att sedan koka ner det till begripliga och tillämpbara nyckelpunkter som verkligen gör skillnad.

Johan fick genom sin lyhördhet och nyfikenhet mig som kund att känna mig sedd, och jag fick utvecklas utifrån just mina förutsättningar, med klockrent individanpassad stöttning.

Det mest intressanta var vilken enorm skillnad relativt små, men väldigt konkreta ändringar av min position på cykeln gjorde för min följsamhet och trygghet på okända stigar.
Plötsligt infann sig den där känslan av att bara ha kul och känna flow, inte att bara hålla i sig och vara orolig för när nästa överraskning skulle komma.
Överraskningen var istället känslan som infann sig när vi stannade: wow, vad var det som hände egentligen?! Hur kunde det kännas så lätt?

Ni gör ett grymt jobb! Jag kommer fortsätta tipsa vänner och bekanta om er.

Mer Trailfitmtb åt folket, säger jag!
Tack än en gång!"
- Julian