Individuella möten med fokus på din cykling!

Personligare MTB-träning med Anna-Karin

Ett av de absolut bästa sätten att snabbt utvecklas som cyklist och skapa ännu roligare cykling på stigarna är att ta hjälp av en PT! Du får personlig hjälp att utveckla din cykling utifrån dina förutsättningar och mål!

Videoanalys av din åkning ger dig konkreta träningstips och nycklarna för att du skall kunna fortsätta utvecklas på egen hand! 

Anna-Karin tar hand om dig som är helt nybörjare på mtb och vill ha den bästa grunden att stå på och fortsätta utveckla din cykling ifrån. Är du lite otrygg och vill känna dig säkrare och skapa mer cykelglädje på gröna till blå XC-stigar samt gröna utförsleder så är Anna-Karin också coachen för dig.

Anna-Karin beskrivs ofta som lugn, men också peppande och stöttande. Hon började cykla mtb på riktigt sommaren 2021. Hon gick från rädd tantcyklare till nyfiken och trygg upplevelsecyklist på kort tid.

Hon har har lätt för att förstå och inta nybörjarperspektivet och hur det är att stå inför olika kluriga utmaningar på stigarna och känna sig osäker på hur en ska göra. Anna-Karin kommer kunna hjälpa dig att skapa en tryggare och säkrare grund att stå på för att utvecklas som cyklist och ha ännu roligare på stigarna.

1 person: 2 timmar, 1195:-
Är ni 2 personer eller fler som vill boka PT ihop kontakta oss så löser vi det!

Vi håller till på Isaberg, men kan komma till annan ort vid förfrågan. På Isaberg behöver du lösa ett TrailPass eller BikePass beroende på om vi kommer åka lift eller inte.

Utrustning: Utrustning ingår ej i kursen. Förutom cykel och hjälm kör du med skydd som gör dig trygg.