Ledarutveckling Enduro

Under dagen kommer du att få lära dig grunden till BRA cykling, du kommer att få ta del av hur Johan skapar tryggare och snabbare utförscykling med hjälp av Basic Riding Skills på ett mycket enklare sätt.

*BRA: Balans + Rörelse = Action

Praktiskt

Observera att vi håller till på Isaberg. Vi kan ta oss till annan ort beroende på avstånd, maila oss så ser vi om det går att lösa!

Vi har förmiddagspass, som börjar 10.00 och eftermiddagspass, som börjar 13.00. Vill man ändra tid så behöver man avtala det via mail.

På kursdagen ses vi, vid utsatt tid, på grusplanen vid värmestugan som ligger nära sittliften. Den har en stor Trailfitmtb-skylt på ena väggen.

Pris beror på antal personer
1 person, 1,5 timma: 1195:-
2 personer, 2 timmar: 2190:-, (1095:-/person)
3-4 personer, 2,5 timmar: 2985:- (995:-/person)

Observera att du betalar priset för en person här i bokningen, oavsett ni ska vara 2 eller 3-4 personer! Ska ni vara fler än en person så betalar de andra på plats innan PT-passet via Swish. Mellanskillnader görs upp sinsemellan.

Utrustning

Du ska ha mtb-cykel och hjälm. I övrigt kör med de skydd som du känner dig trygg med. Vi rekommenderar dock att du har fullface och ryggskydd om vi ska droppa och hoppa på röda linjer.

Du måste ha heldämpad cykel för PT-upplägg inom downhill/enduro samt hopp och drop som innefattar att vi kommer röra oss på röda linjer.

Vi ser fram emot att träffa dig och få hjälpa dig att skapa din cykledröm!

Om du inte hittar den info som du söker kontakta oss.